Netflix Şubat'ta mangalda 'Kül' bırakmayacak

Netflix Şubat'ta mangalda 'Kül' bırakmayacak
Netflix'in ocak takvimi olarak açıklandı. Programda "Kül", "Einstein ve Atom Bombası", "Avatar: The Last Airbender", "Kuvvetli Bir Alkış" ve "Formula 1: Drive To Survive" gibi yapımlar yer alıyor.Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet...
Netflix'in ocak takvimi olarak açıklandı. Programda "Kül", "Einstein ve Atom Bombası", "Avatar: The Last Airbender", "Kuvvetli Bir Alkış" ve "Formula 1: Drive To Survive" gibi yapımlar yer alıyor.

Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ün başrollerinde yer aldığı "Kül" ile gizemli bir kitabın sayfaları arasında gizlenen bir hikaye ortaya çıkacak. Berkun Oya imzalı "Kuvvetli Bir Alkış", anne, baba ve portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuktan oluşan çekirdek bir ailenin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatacak.

Avatar dünyasının animasyon dizisini canlı çekime uyarlayan "Avatar: The Last Airbender" da Şubat ayında izleyiciyle buluşacak. David Nicholls'un aynı isimli romanından uyarlanan "One Day"de mezuniyet gecesini birlikte geçirdikten sonra yolları ayrılan Emma ve Dexter'ın hayatları iç içe geçerken beklenmedik bir aşkı konu alan "Aşk Oyunu",  Gina Rodriguez ve Tom Ellis'i bir araya getiriyor. "Formula 1: Drive to Survive" da, yeni sezonuyla Şubat'ta geri dönecek.

Katilin paradoksu ile kendinizi kedi-fare kapmacanın içinde bulacaksınız.