Online oyunlar devam ediyor

Online oyunlar devam ediyor
Şehir Tiyatroları evlere konuk olmaya devam ediyor. Yetişkin oyunu“Maskeliler” bugün saat 15.00’te İBB Kültür Sanat Youtube ve İBB Şehir Tiyatroları Youtube kanalından yayınlanacak.Filistinli üç erkek kardeşin, savaşın...

Şehir Tiyatroları evlere konuk olmaya devam ediyor. Yetişkin oyunu“Maskeliler” bugün saat 15.00’te İBB Kültür Sanat Youtube ve İBB Şehir Tiyatroları Youtube kanalından yayınlanacak.
Filistinli üç erkek kardeşin, savaşın ortasında yaşadıkları hesaplaşma sürecini konu alan Maskeliler ayrıca, savaşın, kardeşlik bağlarını bile koparan ezici baskısına, insanları nefret ve şiddet içinde birbirlerinden uzaklaştırmasına çok iyi bir örnek olarak ve ilk kez bir “karşı bakışla” işlenerek sahneleniyor. Ilan Hatsor’un yazdığı Taner Barlas’ın yönettiği oyunda Serdar Orçin, Levent Üzümcü, Mehmet Gürhan rol alıyor. Oyun 2008 yılında sahnelendi.
GELECEK OYUNLAR AÇIKLANDI
Şehir Tiyatrolarının dijital yayınları önümüzdeki hafta da devam edecek. Çocuk oyunu “Tembel Memiş” 27 Haziran 2020 Cumartesi saat 15:00’te, yetişkin oyunu “Tehlikeli İlişkiler” 28 Haziran 2020 Pazar saat 15:00’te sanatseverle buluşacak.