Rock ile senfoni Harbiye'de buluştu

Bulutsuzluk Özlemi, İBB İstanbul Gençlik Orkestrası ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda aynı sahneyi paylaştı. Teoman, Melek Mosso ve Dilan Balkay'ın konuk olduğu konser, binlerce müzikseveri bir araya getirdi.

Rock ile senfoni Harbiye'de buluştu

GAZETE PENCERE - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın (İBB Kültür) düzenlediği "Bulutsuzluk Özlemi: Senfoni" konseri, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Bulutsuzluk Özlemi, İBB İstanbul Gençlik Orkestrası ile birlikte sevilen şarkılarını bu kez senfonik düzenlemeler eşliğinde seslendirdi.

EFSANE ŞARKILAR SENFONİK YORUMLA

Şef Orhan Şallıel yönetimindeki İBB İstanbul Gençlik Orkestrası'nın eşlik ettiği konserde, grubun yıllardır dillerden düşmeyen eserleri orkestral düzenlemelerle yeniden yorumlandı. Binlerce müziksever, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

bulutsuzluk-ozlemi-senfoni-9

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEYE ÇIKTI

Konserde Bulutsuzluk Özlemi'ne Teoman, Melek Mosso, Dilan Balkay ve Ladies&Gentlemen Korosu konuk sanatçı olarak eşlik etti. Rock müziği ile senfonik müziği buluşturan proje, Harbiye'de izleyicilere farklı bir konser deneyimi sundu.

bulutsuzluk-ozlemi-senfoni-12

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar