The Prodigy'den İstanbul'da sezon finali konseri

Zorlu PSM, 3-9 Ağustos haftasında konserlerden açık hava sinemasına, DJ performanslarından yoga etkinliklerine uzanan yoğun bir program sunacak. Haftanın öne çıkan etkinliği ise 7 Ağustos'taki The Prodigy konseri olacak.

The Prodigy'den İstanbul'da sezon finali konseri

GAZETE PENCERE- Zorlu PSM, ağustosun ilk haftasında müzik, sinema ve açık hava etkinliklerinden oluşan programıyla sanatseverleri ağırlayacak. Haftanın en dikkat çeken buluşması, PSM Loves Summer konser serisinin kapanışında sahne alacak elektronik müzik grubu The Prodigy olacak.

THE PRODIGY İSTANBUL'DA SAHNE ALACAK

PSM Loves Summer konser serisinin finalinde The Prodigy, 7 Ağustos akşamı Turkcell Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak. Elektronik müziği rock enerjisiyle buluşturan grup, "Firestarter" ve "Breathe" gibi parçalarının da yer aldığı repertuvarıyla konser verecek. Konser öncesinde alternatif rock grubu Mojave de Warm-Up Party kapsamında sahneye çıkacak.

1785306308-psm-loves-summer-the-prodigy

MÜZİK VE SİNEMA BİR ARADA

Vestel Amfi'de düzenlenen City Sounds etkinliklerinde Cengiz Ünsal, Barış Demirel, AhmetJah ve Melisa Karakurt sahne alacak. Pluxee Sinema Günleri kapsamında ise TÁR ve Zamanda Aşk filmleri açık havada izleyiciyle buluşacak.

1785306311-bar-demirel

QUIZ NIGHT VE YOGA ETKİNLİKLERİ

Hafta programında ayrıca oyun temalı Quiz Night etkinliği ile Nati Yoga iş birliğiyle düzenlenen ücretsiz açık hava yoga buluşması da yer alıyor.

1785306308-warm-up-party-mojave

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar