Yasemin Yörük'ten Gülçin Ergül'e: Bu egoyla hiçbir şey olmaz!

Yasemin Yörük'ten Gülçin Ergül'e: Bu egoyla hiçbir şey olmaz!
Hepsi Grubu‘nun 20. yıl konserini Gülçin Ergül‘ün istemesi üzerine konuşan Yasemin Yörük, Ergül için sert ifadeler kullandı. Yörük, Ergül’ün şarkı çıkaracağı zamanlarda Hepsi grubu üzerinden reklam yaptığını öne sürdü.

Hepsi grubunun üyesi şarkıcı Yasemin Yürük'ün 2022 yılında verdiği röportajda Hepsi'nin 20. yılına özel bir konser organizasyonu planı içinde olduklarını söylemişti. Açıklamadan sonra Yürük, gruptan birinin 20. yıl konserini kabul etmediğini söyleyip "yazık oldu" demişti.

''Bana biraz megalomanca geliyor''

Gülçin Ergül ise konseri kabul etmeyenin kendisi olduğunu açıklamış verdiği röportajda şunları söylemişti: ''Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli.''

''Artık Hepsi üzerinden pr yapılmasın''

Ergül'ün bu açıklamaları üzerine yeniden cevap veren Yürük ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bana göre fanlarımıza karşı saygısızlık oluyor. Ben o konseri 'taçlandırmak' olarak adlandırırdım. Evet bir konser yapmak çok emek istiyor, o konuda ona katılıyorum ama bu kadar yıldır sevgiyle her şekilde bizim yanımızda olan insanlara karşılık da bir ay iki ay konser çalışması yapılır, yanına da hiçbir şey kalırdı. Ben saygısızlık olarak algıladım. Bugüne kadar Cemre, Eren ve ben hiçbir şey söylemiyoruz Gülçin'in söylemlerine karşı ama şuna dikkat ettim; Gülçin ne zaman bir şarkısı çıksa ya da bir projeye girse Hepsi üzerinden bir pr projesi yapılıyor. Bu olay artık çirkinleşmeye başladı. Ben de single yaptım ama hiç Hepsi üzerinden pr yapmadım. Bu kişiye kalmış bir şey, tercih meselesi. Artık Hepsi üzerinden pr yapılmasın, herkes bireysel kariyeriyle ilgilensin."

"Hepsi yeniden bir araya gelir mi?"

Yürük, "Hepsi yeniden bir araya gelir mi?" sorusuna ise “Sence mümkün mü? Bu egoyla hiçbir şey olmaz. Dağılmamızın bir sebebi varmış diyorum, iyi ki olmuş” yanıtını verdi.

''Realist olmak zorundayım"

Ergül, "Hepsi'nin doğuşunun 20. yılı için tabii ki dile kolay bir konser istemek çok kolay. Ama pratikte böyle bir şey yapmak için aylarca sıkı bir çalışma gerekiyor böyle bir çalışmadan sonra tek konser yapmak çok saçma olur o kadar masraf bir konser için yapılmaz. Bu kadar emek çekerken bizim anlaşmamız bu kadar yoğun tempo arasında gerçekten imkansız gibi bir şey. Tabii ki kimseyi kırmak istemem ama realist olmak zorundayım" şeklinde konuşmuştu.

l.jpg

h.jpg

a.jpg