Zülfü Livaneli, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti: 'Hepinize selamları var...'

Zülfü Livaneli, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti: 'Hepinize selamları var...'
Gökyüzü Herkesindir 60 Yıllık Livaneli Efsanesi" konserinde konuşan usta sanatçı Zülfü Livaneli, geçen hafta Silivri Cezaevi'nde Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettiğini belirterek "Hepinize selamları vardı" dedi.

Usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin 60. sanat yılı kapsamında bu hafta "Gökyüzü Herkesindir 60 Yıllık Livaneli Efsanesi" konserleri düzenleniyor.

İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konsere Livaneli de katıldı.

Eski TİP milletvekili ve yönetmen Barış Atay'ın solisti olduğu "Mengene" grubu da usta sanatçının şarkılarını rock ve rap formunda uyarladı.

Mengene grubu , ‘Yalnız İnsan', ‘Gün Olur Alır Başımı Giderim’ gibi Livanele’nin kült olmuş bestelerini seslendirdi.

1747420923097-haftalik-bant-85.jpg

Grupla birlikte sahneye çıkan Livaneli ise, "Barış benden sonra Meclis'te bulunma talihsizliği yaşamış bir kardeşimiz. Can Atalay kardeşimiz çıksın diye milletvekili seçilmesi için uğraştı. Ben de geçen hafta Silivri'de 15 kişiyi ziyaret ettim. Ekrem İmamoğlu'nun hepinize selamları vardı" dedi.

Kaynak:t24

Öne Çıkanlar