Anne olmaya gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş

Anne olmaya gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş
Bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6 ayında olan oyuncu, kız hamileliğinin daha zor olduğunu söyledi.Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun yıllardır süren...
Bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6 ayında olan oyuncu, kız hamileliğinin daha zor olduğunu söyledi.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun yıllardır süren beraberliğini evlilikle taçlandıran Eda Ece, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Ece, “Kız hamileliği daha zormuş. Erkek anneleri bana "Hiçbir şey olmadı' diyor hep. Gupse Özay ve Aslı Enver ile konuşuyorum, birebir aynı belirtiler var.'' açıklamalarıyla hamilelik sürecini anlattı.

Eşi Buğrahan Tuncer'e de "Çok yardımcı oluyor, ona çok teşekkür ederim." demeyi ihmal etmeyen Ece, hiç aşerme yaşamadığını da belirtti.

6 aylık hamile olan Eda Ece, sosyal medyada takipçisinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna "Doğum nisan sonu, mayıs başı arkadaşlar." diyerek cevap vermişti.

Sosyal medyada hamilelik sürecine ilişkin sık sık fotoğraf yayınlayan ünlü oyuncu karnı burnunda pozlarıyla büyük beğeni topluyor.