Aşkları belgelendi: İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, Kenan Doğulu konserinde görüntülendi

Aşkları belgelendi: İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, Kenan Doğulu konserinde görüntülendi
Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.Geçtiğimiz aylarda oyuncu Miray Daner ile yollarını ayıran Oğulcan...

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Miray Daner ile yollarını ayıran Oğulcan Engin ile oyuncu İlayda Alişan'ın adı bir süredir aşk dedikodusuna karışmıştı. Çıkan iddialarla ilgili sessiz kalan ikili, önceki akşam bir konserde sarmaş dolaş dans ederken objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz haftalarda bir partide kameralara yansıyan ikiliyle ilgili aşk iddiası ortaya atılmış ancak çiftten İlayda Alişan ilişki iddiasını yalanlayarak, "Arkadaşlar biz Oğulcan ile çok iyi iki arkadaşız" demişti.

İkilinin aşkı önceki akşam Çeşme’deki bir mekanda Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, konseri izleyenlerin cep telefonu kamerasına takıldı. 

Doğulu’yu önden izleyen ikilinin sarmaş dolaş olduğu görüldü.