Aynur Aydın'dan, Uğurcan Çakır'a tepki çeken sözler: Kaleci müthişti hiç elini uzatmak bile istemedi

Aynur Aydın'dan, Uğurcan Çakır'a tepki çeken sözler: Kaleci müthişti hiç elini uzatmak bile istemedi
Şarkıcı Aynur Aydın'ın, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımı, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir tartışma yarattı.Galatasaray- Trabzonspor maçının hemen...
Şarkıcı Aynur Aydın'ın, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımı, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir tartışma yarattı.

Galatasaray- Trabzonspor maçının hemen ardından sosyal medya hesabından yorumda bulunan Aynur Aydın, "Averajı yükselttiniz güzel oyun. Kaleci müthişti hiç elini uzatmak bile istemedi." ifadesini kullandı.

Galatasaray ve Trabzonspor taraftarından tepki

Şarkıcının, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a yönelik yaptığı bu yorum, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları arasında yoğun bir tepki dalgasına yol açtı. Sosyal medyada binlerce taraftar, Aynur Aydın'ı eleştirdi ve tepkilerini dile getirdi.

''Kasmayın bu kadar arkadaşlar''

Yoğun tepkiler karşısında Aynur Aydın, yeni bir paylaşım yaparak, "Neden düşüncelere saygı duymayı öğrenemiyorsunuz? Hakaret etmek en kolayı tabii. Gülüp geçmeyi öğrenin, kasmayın bu kadar arkadaşlar. İyi geceler hepinize." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla Aynur Aydın, tartışmalara son verme ve daha pozitif bir ton kullanma çabası gösterdi.