Barbie, Margot Robbie'ye servet kazandıracak

Barbie, Margot Robbie'ye servet kazandıracak
Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve tüm dünyada büyük ses getiren Barbie'nin başrol oyuncusu Margot Robbie'nin filmden kazanacağı ücret dudak uçıklattı.Fantastik komedi türündeki Barbie, 33 yaşındaki Margot Robbie'ye gişe...

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve tüm dünyada büyük ses getiren Barbie'nin başrol oyuncusu Margot Robbie'nin filmden kazanacağı ücret dudak uçıklattı.

Fantastik komedi türündeki Barbie, 33 yaşındaki Margot Robbie'ye gişe payı ile birlikte 50 milyon dolardan fazla kazandıracak.

Oksijen'in Variety'den aktardığına göre bu yaza damga vuran filmin başrol oyuncusu ve aynı zamanda yapımcısı olan Robbie, maaş ve gişe primlerinden yaklaşık 50 milyon dolar kazanacak. Aynı şekilde Barbie'nin yönetmeni ve ortak senaristi Greta Gerwig de filmin büyük başarısı nedeniyle hatırı sayılır bir ikramiye alacak.

Barbie gösterime girdiği ilk ay ABD'de 526,3 milyon dolar, uluslararası gişelerde ise 657,6 milyon dolar gibi şaşırtıcı bir rakam elde etti. Barbie'nin hala gişe listelerinin zirvesinde olduğu göz önüne alındığında toplamda 1.18 milyar dolarlık başarının her geçen gün artarak yükseleceği kesin.

Warner Bros. tarihine geçti

Barbie, Warner Bros. tarihinde Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2'nin ardından en yüksek gişe hasılatı elde eden ikinci yapım olmayı başardı. Aynı zamanda bir kadın yönetmenin elinden çıkan en yüksek gişe hasılatına sahip film olarak bir önceki rekorun sahibi olan Jennifer Lee'nin yönettiği Frozen II'yi geride bıraktı.