Belçim Bilgin: Bir aşkın ispatı için evlilik gibi bir kurumun damgası olmasına gerek yok

Belçim Bilgin: Bir aşkın ispatı için evlilik gibi bir kurumun damgası olmasına gerek yok
Sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yaptığı "Empati" programına katılan oyuncu Belçim Bilgin "Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü evlilikle ilgili çok olumsuz fikirlerim var. Bir aşkın ispatı için evlilik gibi bir kurumun...

Sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yaptığı "Empati" programına katılan oyuncu Belçim Bilgin "Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü evlilikle ilgili çok olumsuz fikirlerim var. Bir aşkın ispatı için evlilik gibi bir kurumun damgası olmasına gerek yok" dedi.

Geçen yıl geçirdiği trafik kazasında belinin kırıldığını söyleyen Bilgin, “Geçen sene trafik kazası geçirdim. Geçti ama kırıntıları var. İkinci kazam oldu bu, aynı şekilde daha önce de belim kırılmıştı, aynı yerde olduğu için 6 ayım acı içinde geçti, çok acılıydı, telefonu bile yerinden kaldıramıyordum” dedi.

Bilgin sözlerine, “Biraz da inat ettim ağrı kesicilere karşı durmaya çalıştım. Kanada’ya gittim, psikolojik olarak tedavi amaçlı ve Rodin’e yepyeni yeni bir ülke, yeni bir deneyim kazandırmak istedim. Çalışırken bunu yapma fırsatım olmuyordu. Çok güzel denk geldi, tedavi halen devam ediyor” diyerek devam etti.

Taylan’ın "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusunda ise Bilgin şu cevabı verdi:

“Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü evlilikle ilgili çok olumsuz fikirlerim var. Bu dijital çağda her şeyin hoyratça tüketildiği bir zamanda evliliğe yüklenen yüklerin aşka büyük bir ağırlık getirdiğine inanıyorum. Bir aşkın ispatı için evlilik gibi bir kurumun damgası olmasına gerek yok. Onun getirdiği kurumsal zorunluluklar, beklentiler, aile, dış çember her şey, yola çıktığınız o hikâyeyi örseleyip kirletebiliyor. Bir kalıpla mühürlenmemiş her ilişki daha özgür ve daha aşık kalır gibi hissediyorum.”