Belçim Bilgin ismini ne yapacağını açıkladı

Belçim Bilgin ismini ne yapacağını açıkladı
Oyuncu Belçim Bilgin, NTV ekranlarında Ceyda Düvenci'nin konuğu olduğu programda ismini 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı.Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Belçim Bilgin, belinin kırıldığı ve 6 ay yatmak...
Oyuncu Belçim Bilgin, NTV ekranlarında Ceyda Düvenci'nin konuğu olduğu programda ismini 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı.

Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Belçim Bilgin, belinin kırıldığı ve 6 ay yatmak zorunda kaldığı korkunç kazayı anlattı. Bilgin "Kapadokya'da üç gün geçirdiğim bir dolunay ritüeli sonrası dönerken, arabadaki kimseye bir şey olmadı, benim belim kırıldı. Oradan ağlayarak İstanbul'a gelip, İstanbul'da 6 ay hiç hareketsiz yattığım bir dönemdi... Şu an iyiyim çok şükür" dedi.

Kaza sonrası zor süreç geçirdiğini söyleyen oyuncu, hayranlarını şaşırtan bir açıklamada da bulundu.

"İsimlerimizin bir önemi yok"

Ceyda Düvenci'nin, "İsminin önüne bir isim daha koymuşsun" yorumuna Belçim Bilgin, ismini 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü söyledi.

Belçim Bilgin, "Daha henüz olmadı ama düşünüyorum, 'Be'... İngilizce 'Bi' yani. Bence isimlerimizin bir önemi yok. Bir şekilde burada bedenlenmiş bir tecrübe yaşıyoruz ama bize konulan isimlerin ötesinde acaba neydik? Yoksa ismime çok aşığım" ifadelerini kullandı.