Cadılar Bayramı kostümünü paylaşan ünlüler kim? Bayram hangi mekanlarda kutlanacak?

Cadılar Bayramı kostümünü paylaşan ünlüler kim? Bayram hangi mekanlarda kutlanacak?
Cadılar Bayramı yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor. Birçok eğlence mekânı partiye hazırken, ünlü isimler de kostümlerini paylaşmaya başladı.patronlardunyasi.com sitesinde yer alan bilgilere göre, 31 Ekim’de...

Cadılar Bayramı yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor. Birçok eğlence mekânı partiye hazırken, ünlü isimler de kostümlerini paylaşmaya başladı.

patronlardunyasi.com sitesinde yer alan bilgilere göre, 31 Ekim’de gerçekleşecek bazı Cadılar Bayramı partisi etkinlik alanları:

DJ Hakan Küfündür, Halloween konseptiyle etkinlik düzenliyor.

Saat: 21:00

Yer: Mask Beach

Bu sene cadılar bayramında Dorock XL Kadıköy’de gerçekleşecek. Özel sahne dekorları, dans gösterileri, mekanı saran iskelet askerler ve DJ performansının da yer alacağı gecede makyaj standları da 19:00 - 22:30 saatleri arası katılımcılarına hizmet verecek.

Saat: 21:30

Yer: Dorock XL Kadıköy

Halloween Punk Party; yerli punk sahnesinin gruplarından Rashit ve sahnesine konuk alacağı Can Temiz, Merve Kazanç gibi feat’leri ağırlıyor. Gecede ayrıca Mordi, 6 Çizgi Band, Banana Bam Bam ve Merrys Funeral da sahne alacak. Kostümlü gerçekleşecek partinin girişinde, maske ve make up artist standları yer alacak.

Saat: 21:00

Yer: KadıköySahne

31 Ekim gecesi 21 Social Bar'da Halloween partisi yapılacak.

Tarih: 31 Ekim 2023

Saat: 21:00

Yer: 21 Social Bar

İstanbul’un önde gelen etkinlik mekânı IF Performance Hall, Cadılar Bayramını korkunç bir partiyle kutluyor. Her yıl yoğun bir katılımın gerçekleştiği Cadılar Bayramı kutlamasının bu yılki konsepti,” Hapishane”.

Cadılar Bayramını kutlayan ünlüler

Merve Boluğur, Cadılar Bayramı partisindeki vampir makyajı ve kıyafetiyle ilgili sorulara, "Drakula hayranıyım, sürekli vampir filmleri izlerim. Cadılar Bayramında da bu sebepten vampir kadın olmayı seçtim" yanıtını verdi.

Oyuncu Fahriye Evcen, 'Cadılar Bayramı' için cadı şapkası takarak poz verdi. Evcen'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Meslektaşı Burak Özçivit’le mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son olarak 13.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

'Cadılar Bayramı'nı kutlamak için taktığı mor cadı şapkası, deri pantolonu ve siyah korsesiyle kamera karşısına geçen Evcen, yeni pozlarını peş peşe yayınladı. Güzel oyuncunun bir saat içinde 62 binden fazla beğeni alan gönderisine, takipçilerinden "Çok güzelsin", "Seni fantastik konulu projelerde görürüz umarım" ve "Cadılık bile yakışmış" gibi yorumlar geldi.