Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu: Avukat sevgilisiyle el ele objektiflere poz verdi

Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu: Avukat sevgilisiyle el ele objektiflere poz verdi
2008-2015 yılları arasında evli kaldığı Emre Altuğ'dan Kuzey ve Uzay adlarında iki evladı olan Çağla Şıkel, 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Ayrılıktan kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir...

2008-2015 yılları arasında evli kaldığı Emre Altuğ'dan Kuzey ve Uzay adlarında iki evladı olan Çağla Şıkel, 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Ayrılıktan kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans daha veren çift önceki akşam el ele görüntülendi.

2 oğlu olan Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile yollarını ayırdı. Boşandıktan sonra çocukları için sık sık bir araya gelerek örnek bir davranış sergileyen ikiliden Şıkel, geçen haftalarda 8 yıllık aşk orucunu bozdu.


Ünlü model ve sunucu Şıkel, avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili geçen aylarda baş başa yemek yerken ilk kez görüntülendi.


İlk kez geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme'de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, sürpriz birlikteliklerini ilan etmişti.


Daha sonra Etiler'de objektiflere yansıyan Şıkel, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili haber olmak istemem" cevabını vermişti.


Ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen etkinliğe katıldı.


Ayaküstü magazin muhabirleriyle konuşan ikili, objektifler karşısına el ele çıktı. Şıkel ve Gönenli, konser çıkışı koşar adımlarla yürüdü.