Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki: Öteki arkadaşlarım daha fazla vakit geçirdi sette

Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki: Öteki arkadaşlarım daha fazla vakit geçirdi sette
İkinci sezonuyla yakında seyirci ile buluşacak olan "Şahsiyet" dizisinin Nevra'sı Cansu Dere'nin, filmin galasında ekipten uzak durması ve kendisine soru sorulduğunda diğer oyunculara tepki göstermesi dikkat çekti.Emmy Ödüllü oyuncu Haluk...

İkinci sezonuyla yakında seyirci ile buluşacak olan "Şahsiyet" dizisinin Nevra'sı Cansu Dere'nin, filmin galasında ekipten uzak durması ve kendisine soru sorulduğunda diğer oyunculara tepki göstermesi dikkat çekti.

Emmy Ödüllü oyuncu Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı 'Şahsiyet' dizisi için Uniq İstanbul Expo’da görkemli bir gala yapıldı. Bilginer ile birlikte Şebnem Bozoklu, Recep Usta ve bu sezon konuk oyuncu olarak yer alan Cansu Dere’nin yanı sıra; ikinci sezonda kadroya dahil olan usta oyuncular Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Eda Şölenci, Şehsuvar Aktaş, Ayşen İnci, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Nurseli İdiz, dizinin yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday da galaya katıldı.

Basın ve sanat camiasından Demet Özdemir, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Cihangir Ceyhan, Tolgahan Sayışman, Hande Doğandemir, Cansu Tosun, Berk Cankat, Murat Cemcir, Mazhar Alanson, Saadet Işıl Aksoy, Cem Gelinoğlu, Umut Kurt, Cem Yiğit Üzümoğlu, Çağan Atakan Arslan, Ali Gözüşirin ve Mahsun Karaca gibi pek çok önemli isim de davetliler arasındaydı.

"Çok heyecanlıyız"

Oyuncu ekibi, gala gösteriminden önce gazetecilerle bir araya gelerek; "Çok heyecanlıyız. Tüm ekibimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Röportajın devam ettiği esnada muhabirlerin Cansu Dere'ye soru sorması istenilince; güzel oyuncu ekibine tepki gösterdi.

"Öteki arkadaşlarım sette daha fazla vakit geçirdi"

Röportaj esnasında kenarda kalmış görünen Dere, "Ekip arkadaşlarım cevap verebilir. Bir şey söyler sürprizi bozarım. Öteki arkadaşlarım daha fazla vakit geçirdi sette" diyerek tekrardan köşesine çekildi.

En son Kanal D'nin ilgilyle izlenen dizi 'Sadakatsiz'de televizyon ekranlarında gördüğümüz Cansu Dere, 2018 yılında başlayan Şahsiyet dizisinde de Nevra Elmas karakterine hayat veriyor.