Cem Adrian, konserinde hayranlarına sitem etti: Burası çiftleşebileceğiniz bir yer değil

Cem Adrian, konserinde hayranlarına sitem etti: Burası çiftleşebileceğiniz bir yer değil
Cem Adrian, İzmir'deki konserinde izleyicilerine ''Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil'' diyerek tepki gösterdi.Konserinde seyircinin arkasını dönerek yanındaki arkadaşıyla konuşmasından rahatsız olan Cem Adrian, "Beyefendi...

Cem Adrian, İzmir'deki konserinde izleyicilerine ''Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil'' diyerek tepki gösterdi.

Konserinde seyircinin arkasını dönerek yanındaki arkadaşıyla konuşmasından rahatsız olan Cem Adrian, "Beyefendi bir dönerseniz konuşalım. İçimden neler geçtiğini biliyorsunuz. Ben Ahmet Kaya söylerken kimse arkasını dönemez. Çok ayıp. Konser dinlemeyi bilmeyen hiç kimse lütfen konsere gelmesin. Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil. Muhabbet etmek isteyenler için dışarıda o kadar çok yer var ki... Ben bu şarkıyı söylerken saygı göstermek zorundasınız" dedi.

Adrian'ın tepkisi hayranları tarafınla alkışla karşılandı.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olması üzerine Cem Adrian bir açıklama yaparak olayın 2017 yılında yaşandığını söyledi. Adrian şu ifadeleri kullandı:

"Bu konser 2017 den... Geçtiğimiz günlerde değil... Ama 6 yıl önceki halimin yeni sanılmasına çok onore oldum. Bu arada evet konserlerde çiftleşmenin hâlâ iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum..."