Cem Yılmaz Ezgi Mola’yı takipten çıktı! Erşan Kuneri detayı dikkat çekti

Cem Yılmaz Ezgi Mola’yı takipten çıktı! Erşan Kuneri detayı dikkat çekti
Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Ezgi Mola’yı Instagram’da takip etmeyi bırakması sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz’ın bu hamlesinin neden olduğu ile ilgili fikirler ortaya atılırken hamile olan Mola’nın ünlü isimle beraber...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Ezgi Mola’yı Instagram’da takip etmeyi bırakması sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz’ın bu hamlesinin neden olduğu ile ilgili fikirler ortaya atılırken hamile olan Mola’nın ünlü isimle beraber rol aldığı Erşan Kuneri’nin yeni sezonunda yer almaması dikkat çekti.


Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde Ezgi Mola ile rol alan Cem Yılmaz'dan ilginç bir hamle geldi. Yılmaz, oyuncu Ezgi Mola'yı sosyal medya hesabından sildi. Mola, Yılmaz'ı takip etmeye devam ederken ikilinin arasında ne sorun olduğu ise bilinmiyor.

Hem yönetmenliğini hem başrol oyunculuğunu yaptığı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, şimdilerde 6 aylık hamile olduğu için projelerde yer almayan Ezgi Mola'yı Instagram'dan sildi. Konuyla ilgili taraflardan bir paylaşım gelmezken Yılmaz'ın neden böyle bir karar aldığı merak konusu oldu.

Erşan Kuneri’nin 2. sezonunda Uraz Kaygılaroğlu da yer almıyor. Dizinin 2. sezonunda kadroya Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal dahil oldu.