CZN Burak, babası tarafından dolandırıldı

CZN Burak, babası tarafından dolandırıldı
Yemek videolarında sürekli gülmesiyle dünyada tanınan bir isim olan, CZN Burak büyük bir şok yaşadı. Babası tarafından dolandırılan CZN Burak, yeni restoranını açmak için garajdaki lüks araçlarını satılığa çıkardı. Aslen...

Yemek videolarında sürekli gülmesiyle dünyada tanınan bir isim olan, CZN Burak büyük bir şok yaşadı. Babası tarafından dolandırılan CZN Burak, yeni restoranını açmak için garajdaki lüks araçlarını satılığa çıkardı. 

Aslen Hataylı olan CZN Burak, deprem bölgesine elinden geldiğince yardım yapmaya çalışınca babasıyla arası açıldı. CZN Burak'ın babası yardımları engellemek istedi. Bunun üzerin ünlü fenomen harekete geçti. Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu. Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ilk duruşma ise eylül ayında.

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyen CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekânlardan tabelaların indirilmesini talep etti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda da İstanbul'da Vadi İstanbul'dan başka şubesinin olmadığını sık sık belirten CZN Burak, "Lütfen ismimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyin" diyerek uyarıda bulundu.

CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı aldı.