Defne Samyeli: Bikinili pozu ben veriyorum, kimsenin çekmesine gerek yok!

Defne Samyeli: Bikinili pozu ben veriyorum, kimsenin çekmesine gerek yok!
Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, “Mayoyu sahnede bile giyiyorum, bikinili pozu ben kendim veriyorum, kimsenin çekmesine gerek yok” dedi.Defne Samyeli, Kıbrıs Merit Park Letafet'de sahne aldı. Altın renkli derin yırtmaçlı transparan...

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, “Mayoyu sahnede bile giyiyorum, bikinili pozu ben kendim veriyorum, kimsenin çekmesine gerek yok” dedi.

Defne Samyeli, Kıbrıs Merit Park Letafet'de sahne aldı. Altın renkli derin yırtmaçlı transparan elbise tercih eden Samyeli, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Mayoyu sahnede bile giyiyorum"

Çeşme ve Bodrum'dan ziyade Kıbrıs'ta tatil yapmak istediğini, buranın sakinliğini ve denizini çok sevdiğini söyleyen Samyeli, “Bikinili poz vermemek için özel bir çabam yok. Zaten mayoyu sahnede bile giyiyorum, bikinili pozu ben kendim veriyorum, kimsenin çekmesine gerek yok” dedi.

"İstediğim her şeyi yiyorum"

Sahne öncesi spor yapmaya gayret ettiğini söyleyen sanatçı, "Yıllardır spor yapıyorum. İstediğim her şeyi yiyorum. Şerbetli tatlılara zaafım var, kendim sadece çikolatalı kek yapmayı biliyorum. İyi ki fazlasını yapamıyorum yoksa spor da fayda etmezdi” dedi.