Deli Yürek ekranlara geri dönüyor

Deli Yürek ekranlara geri dönüyor
Dizi tarihinin kült yapımlarından Deli Yürek yeni versiyonuyla ekranlara geri dönüyor.Ranini TV'den Aytaç Kara'nın haberine göre; Calinos Entertainment'ın uluslararası satışlarından sorumlu ismi Aslı Serim, 19-22 Haziran tarihleri...

Dizi tarihinin kült yapımlarından Deli Yürek yeni versiyonuyla ekranlara geri dönüyor.

Ranini TV'den Aytaç Kara'nın haberine göre; Calinos Entertainment'ın uluslararası satışlarından sorumlu ismi Aslı Serim, 19-22 Haziran tarihleri arasında Budapeşte'de düzenlenecek içerik fuarı NATPE Budapest öncesi TVBizz Magazine'e yeni açıklamalarda bulundu.

Buna göre 2014-2017 arası dört sezon boyunca FOX Türkiye'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin gelecek sene içinde bir Afrika uyarlaması gelecek. O Hayat Benim'in Romanya uyarlaması Adela'yı yayınlayan Antena 1 ise bir diğer FOX dizisi No: 309'un yerli uyarlaması Room 609'ı izleyiciyle buluşturacak. O Hayat Benim ve Adela'yı yurt dışında temsil eden Calinos, Afrika uyarlaması yeni dizinin ve Room 609'ın uluslararası dağıtımlarını da üstlenecek.

Gelecek sene 25. yılını kutlamaya hazırlanan Calinos'un bir diğer projesi ise Deli Yürek. Şirketin globale sattığı ilk dizi olan Deli Yürek'in yeni versiyonu dizinin yapım şirketi Sinegraf'la ortak olarak hazırlanacak. Calinos, gelecek sene içinde yapımına başlanmak üzere Kore'den iki proje üzerinde de çalışıyor. Bunlardan birisi Penthouse, diğeri ise Lie After Lie.

Osman Sınav'ın yönetmenliğini üstlendiği Deli Yürek, 1998'de Show TV'de başladığı yayın hayatını 4. sezonda ATV'de tamamladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizi, Haziran 2002'de 113. bölümü ile sona erdi. 2001'de, yine Osman Sınav'ın yönetmenliğini ve İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filmi yayımlandı.