Deniz Seki: Aşka inancım yok, ağlama kotam doldu artık!

Deniz Seki: Aşka inancım yok, ağlama kotam doldu artık!
Yakın zamanda Mürüvvet Kekilli'nin Cambaz isimli şarkısını kendi yorumuyla dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Deniz Seki, "Aşka inancım yok. Artık aşk denen bir şey kalmadı. Çünkü ağlama kotam doldu benim artık" dedi....

Yakın zamanda Mürüvvet Kekilli'nin Cambaz isimli şarkısını kendi yorumuyla dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Deniz Seki, "Aşka inancım yok. Artık aşk denen bir şey kalmadı. Çünkü ağlama kotam doldu benim artık" dedi.

Yakın zamanda Mürüvvet Kekilli’nin Cambaz isimli şarkısını kendi yorumuyla dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Deniz Seki, Hürriyet’ten Savaş Özbey’e konuştu. Müzik kariyerine dair merak edilenleri anlatan Seki, “Çok bağırarak şarkı söylemeyi sevmiyorum. Müzik nüans demek. Sakin, güzel, “cool” ama neşeli. Böyle şarkılar beni benden alıyor. Kimsenin kulaklarını yırtmayacağı… Bağırmak şarkı söylemek değil” dedi.

Deniz Seki, “Müzikal ruh kardeşiniz var mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Hepimizin kendine özgü müzikal yolculukları, ruh halleri, yazı dilleri var. Yıldız Tilbe deyince akan sular durur, çok kıymetli bir yazar. Mesela bana verdiği “Kop Gel Günahlarından”… Herkes ben yazdım sanıyor.”

Deniz Seki, aşk hayatı ile ilgili olarak, “İzole yaşadığım bir ilişkim var. Kendi içimizde. Ama aşka inancım yok. Artık aşk denen bir şey kalmadı. Sevgiye, saygıya inancım var sadece. Dostluk, arkadaşlık. Sohbet edebilmek, gülebilmek, eğlenmek. Çünkü ağlama kotam doldu benim artık. Ben zaten çok eğlenceli ve bıcır bıcır biriyim” ifadelerini kullandı.