Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla gündeme geldi: Dolgularını mı erittin?

Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla gündeme geldi: Dolgularını mı erittin?
Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haziran ayından yüzü olduğu markanın lansmanına katılmış, yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak bir takipçisinin "Dolgularını...
Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haziran ayından yüzü olduğu markanın lansmanına katılmış, yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak bir takipçisinin "Dolgularını mı erittin?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.

Yüzündeki değişimle gündemden düşmeyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Deniz, "Estetik bir müdahale yaptırdın kendine, mesele burada başladı ve ardı arkası kesilmedi" sözleri üzerine kimi zaman gözleri dolarak yaşadığı sürecin hiç kolay olmadığını itiraf etmişti.

"Doktorumla inanılmaz bir iletişim problemimiz oldu" diyen ünlü isim, şöyle devam etmişti:

''Araştırıp, daha çok soruşturmam gerekiyordu. Sonrasında vücudum inanılmaz bir tepki gösterdi çünkü omuz ameliyatımı yeni olmuştum. Ameliyatın üstüne ani kararla gidip estetiğe karar verdim. Orada paşa gönlüm o an öyle istedi ve denemek istedim. Zaten yaptırdığım şey de geçici olduğu için rahattım, geri döndürülebilir bir şey, geçici bir şey.''

Oyuncu, son olarak bir takipçisinin yorumuna verdiği yanıtla gündeme geldi. Bir takipçisi, arkadaşlarıyla doğum gününü kutlarken görüntülenen Deniz hakkında, "Dolgularını mı eritti, yine güzelleşmiş" mesajını yazdı. Bu yoruma kayıtsız kalamayan Dilan Çiçek ise "Erittim valla, normale döndüm" cevabını vererek yüzünü eski haline getirdiğini belirtti.