Dilan Çiçek Deniz'den çok sert Oğuzhan Koç açıklaması

Dilan Çiçek Deniz'den çok sert Oğuzhan Koç açıklaması
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, şarkıcı Oğuzhan Koç ile arasında çıkan aşk dedikodularına ilişkin açıklama yaptı. Haberlerin asılsız olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Gerekeni yapacağım" dedi.Bir mekanda birlikte görülen Dilan...

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, şarkıcı Oğuzhan Koç ile arasında çıkan aşk dedikodularına ilişkin açıklama yaptı. Haberlerin asılsız olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Gerekeni yapacağım" dedi.

Bir mekanda birlikte görülen Dilan Çiçek Deniz ve Oğuzhan Koç hakkında "Birlikteler mi?" soruları sorulmuştu. Dedikodulara sert bir dille tepki gösteren başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Kişilik haklarına tacizdir"

 "Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile fark etmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir...

"Gereken neyse yapacağım"

Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım"