Dilan Polat cezaevinden görümcesine mektup gönderdi

Dilan Polat cezaevinden görümcesine mektup gönderdi
Türkiye'nin gündeminden düşmeyen, kara para soruşturması kapsamında tutuklanan, Dilan Polat'tan yeni bir mektup var. Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun sosyal medya hesabından 'Tam iki sayfa' diyerek mektubu paylaştı.'Suç işlemek...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen, kara para soruşturması kapsamında tutuklanan, Dilan Polat'tan yeni bir mektup var. Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun sosyal medya hesabından 'Tam iki sayfa' diyerek mektubu paylaştı.

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç örgütüne üye olmak', 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Vergi kanununa muhalefet'ten tutuklanan Dilan Polat, görümcesi Kübra Uzun'a cezaevinden mektup gönderdi. Uzun, sosyal medya hesabından 'tam iki sayfa' diyerek mektubun bir kısmını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci İsmail Saymaz'a mektup gönderen Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha var. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç örgütüne üye olmak', 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Vergi kanununa muhalefet' suçlarından 4 Kasım'da tutuklanmıştı.

Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun sosyal medya hesabından Dilan Polat ve Polat çifti ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilen Nilgün Yılmaz'ın kendilerine gönderdiği mektubun bir kısmını paylaştı.

"Bir parçasını paylaşmak istedim"

Dilan Polat'ın görümcesi paylaşımına "Mektupları bugün ulaştı tam iki sayfa bir parçasını paylaşmak istedim" notunu düştü.

Dilan Polat ise mektubunda; "Canım annem sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum."

"Oda içinde bir ileri bir geri yürüdük"

"Şuan saat 20:30 öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri… Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten…" ifadelerini kullandı.