Doğukan Güngör'e annesinden destek: Fatih ağlatır, benim oğlum güldürür

Doğukan Güngör'e annesinden destek: Fatih ağlatır, benim oğlum güldürür
Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih’in eşi Doğa’ya yaptığı psikolojik şiddete tepki yağdı. “Fatih’i tokatla” sitesinin açılmasının ardından Doğukan Güngör'e...

Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih’in eşi Doğa’ya yaptığı psikolojik şiddete tepki yağdı. “Fatih’i tokatla” sitesinin açılmasının ardından Doğukan Güngör'e annesinden destek geldi.

Her cuma ekranlarda izleyici ile buluşan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde oynayan Doğukan Güngör’e ‘Fatih’ rolünden dolayı tepki yağıyor.

Dizide çocuğunun velayetini eşinden zorla alan ve kadın haklarını aşağılayan ‘Fatih’ karakterini canlandıran Güngör için ‘Fatihi.tokatla.com adında bir site açıldı. Siteye girenler, “Fatihi tokatla” butonuna basarak oyuncuyu tokatlayabiliyor.

Siteyi görünce “Bu kadarını beklemiyordum, eskiden Bush’u, Saddam’ı tokatlama oyunları vardı. Bu kadar mı yani” yorumunu yaptı. Başarılı oyuncu Doğukan Güngör’e annesi Derya Yakıştıran Fatih ağlatır ama benim oğlum güldürür, annesinin gururu...” diyerek destek oldu.