Efsane "Melekler" geri dönüyor!

Efsane "Melekler" geri dönüyor!
Son zamanlarda satış rakamları düşen Victoria's Secret, efsane "Melekler" Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Candice Swanepoel ve Adriana Lima ile bir kampanya için anlaştı. Ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, pazar hakimiyetini...

Son zamanlarda satış rakamları düşen Victoria's Secret, efsane "Melekler" Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Candice Swanepoel ve Adriana Lima ile bir kampanya için anlaştı.

Ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, pazar hakimiyetini rakipleri Aerie, Rihanna'nın markası Savage X Fenty ve Kim Kardashian'ın kurucusu olduğu, 4 milyar dolar değerindeki Skims'e kaptırdı.

Ayrıca şirket, koronavirüs pandemisinde alışveriş merkezlerini kapanması nedeniyle 72 milyon dolar zarar etti. Tüm bunların ardından marka, düşen satışlarını kurtarmak için eski "Melekler"den oluşan bir kadro kurmaya karar verdi.

Posta'da yer alan habere göre şirket çarşamba günü yaptığı açıklamada, "The Icon" adını verdikleri yeni kampanyaları için süper modeller Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Candice Swanepoel ve Adriana Lima'yı seçtiğini söyledi.

Kampanyadan yayınlanan fotoğraflarda en çok dikkat çeken isim ise yeni koleksiyona ait siyah bir gecelik giyen Adrina Lima oldu.

Geçtiğimiz sene anne olan 42 yaşındaki güzel model, hamilelik döneminde aldığı ve sonrasında uzun bir süre kurtulamadığı kilolarla sık sık gündeme gelmişti.