Entübe edilen Madonna'nın ailesinden ilk açıklama

Entübe edilen Madonna'nın ailesinden ilk açıklama
Yoğun bakıma kaldırılan Madonna’nın ailesinden ilk açıklama geldi. Ailesi "Onu kaybedeceğimizden emindik, ölene kadar durmayacak" dedi.Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı...

Yoğun bakıma kaldırılan Madonna’nın ailesinden ilk açıklama geldi. Ailesi "Onu kaybedeceğimizden emindik, ölene kadar durmayacak" dedi.

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırılması sonucu ertelendi. Madonna'nın entübe edildiği açıklandı.

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük pop yıldızlarından Madonna’nın 24 Haziran’dan çok ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçının menajeri son durum hakkında bilgi verirken ailesi de konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Ailesi Madonna'yı kaybedeceklerinden çok emin olduklarını, yıldız şarkıcının ölüme çok yaklaştığını açıkladı...

Ölümden dönen ve hayranlarını korkutan ünlü şarkıcının ailesi de cumartesi gününden beri saklı tutulan durumla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Madonna’nın aile üyeleri durumun çok ciddi olduğunu ve günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını söyledi. Şarkıcının sağlık durumunun da bu kadar büyük bir ciddiyet arz ettiği için dün geceye kadar saklı tutulduğu bildirildi.

Mükemmeliyetçi kişiliğiyle tanınan 64 yaşındaki yıldız şarkıcının ailesi onun mesleğini ve kariyerini kendi sağlığının bile önünde tuttuğunu ve bunun ölümcül hale gelmesinden korktuklarını söylüyor.

64 yaşındaki Madonna’nın aylardır bu turne için çok yoğun bir hazırlık süreci geçirdiği, kendini çok yorduğu ve sağlığını ikinci plana attığı düşünülüyor. “Kendini hâlâ genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil” diyen aile “Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz.” açıklamasını yaptı.