Gökhan Ünver, Aras Bulut İynemli'nin "Atatürk dizisi" açıklamasını tiye aldı: Disney ile anlaşması olan ünlü "açıklamaması"

Gökhan Ünver, Aras Bulut İynemli'nin "Atatürk dizisi" açıklamasını tiye aldı: Disney ile anlaşması olan ünlü "açıklamaması"
Disney Plus'ta yayımlanması planlanan Atatürk dizisinin iptali büyük ses getirdi. Birçok ünlüden söz konusu karara tepki gelirken, dizinin başrolü Aras Bulut İynemli de "Atatürk'ün dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım"...

Disney Plus'ta yayımlanması planlanan Atatürk dizisinin iptali büyük ses getirdi. Birçok ünlüden söz konusu karara tepki gelirken, dizinin başrolü Aras Bulut İynemli de "Atatürk'ün dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" dedi. Oyuncunun konu hakkında başka soru almaması üzerine sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver, İynemli'yi tiye aldı. Abartı hareketler, aceleci tavırlar ve mimikleriyle canlandırma yapan sosyal medya fenomeninin videosu kısa sürede çok izlendi.

ABD Merkezli dijital yayın platformu Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesinin ardından birçok insandan tepki gelirken, platform ile anlaşması olan kişiler ise olaya sessiz kalmıştı.

Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya ve Birce Akalay gibi isimler kendilerine sorulan sorulara yanıtsız kalmış ve vatandaşlardan tepki almıştı.

"Disney İle Anlaşması Olan Ünlü Açıklamaması"

Komedyen Gökhan Ünver, paylaştığı "Disney ile anlaşması olan ünlü açıklamaması" isimli video ile Ermeni lobilerine yenik düşen ve Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus'ın kararına sessiz kalan isimleri hicvetti.