Hatice Aslan: Tiyatroya ilgi hiç azalmadı; bu, işi yapamayanların yaptığı bir algıydı!

Hatice Aslan: Tiyatroya ilgi hiç azalmadı; bu, işi yapamayanların yaptığı bir algıydı!
Ünlü oyuncu Hatice Aslan, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tiyatroya ilginin azaldığına dair gelen soruya usta oyuncu, "Öyle bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Bu işi yapamayanların yaptığı bir algıydı" yanıtını...

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tiyatroya ilginin azaldığına dair gelen soruya usta oyuncu, "Öyle bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Bu işi yapamayanların yaptığı bir algıydı" yanıtını verdi.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre Hatice Aslan, çalışmanın tatil yapmaktan daha keyifli olduğunu düşünüyor. Başarılı oyuncu bu yaz tatil yapacak fırsatı henüz bulamadı.

Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Hatice Aslan, "Küheylan" adlı tiyatro oyununun devam ettiğini ifade etti. Muhabirlerle sohbet eden Aslan, "Yurt içinde gösterimlerimiz devam ediyor. Birçok şehre gittik, tepkiler gayet güzel ve salonlar dolu" dedi.

"Tiyatroya ilgi hiç azalmadı"

Gazetecilerin, "Bir dönem tiyatroya ilgi azalmıştı. Şu an nasıl?" sorusunu cevaplayan Hatice Aslan, "Öyle bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Bu işi yapamayanların yaptığı bir algıydı" ifadelerini kullandı.

"Çalışmak tatilden daha zevkli"

Yoğun tempodan dolayı bu yaz tatil yapamadığını belirten Hatice Aslan, çalışmanın tatilden daha zevkli olduğunu dile getirdi. Aslan, ardından alışverişine kaldığı yerden devam etti.