Hazal Kaya'dan "Atatürk dizisi" sorusuna yanıt: Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum

Hazal Kaya'dan "Atatürk dizisi" sorusuna yanıt: Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum
Yakın dostu Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin'i dinlemeye giden Hazal Kaya, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Hazal Kaya, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına ilişkin olarak, "Ben...

Yakın dostu Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin'i dinlemeye giden Hazal Kaya, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Hazal Kaya, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına ilişkin olarak, "Ben izlemek istiyorum. Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Hazal Kaya ile yakın arkadaşı Selahattin Paşalı, önceki gün Melike Şahin'i Harbiye'de dinlemeye gitti. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kaya, "Melike benim çok yakın arkadaşım. Onu dinlemeye geldim. Doğumdan sonra ilk defa dışarı çıkıyorum. 'Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz' şeklinde tepkiler oluyor. Lütfen kadınlara şunu demeyin. Herkes istediği gibi görünebilir. Ben biraz da proje için zayıflamaya özen gösterdim. Yoksa inanın kilo almak umurumda bile olmazdı" dedi.

Disney Plus, 2 Temmuz'da Türk yapımı dizi ve filmleri dijital platformdan kaldırmasının ardından 'Atatürk' dizisini de yayınlamama kararı almıştı. Konu hakkında konuşan oyuncu, "Yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı. Ben izlemek istiyorum. Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı.