İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar başladı: En ucuz tur 10 bin TL

İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar başladı: En ucuz tur 10 bin TL
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başladı.Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolü oynadığı İnci Taneleri...
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başladı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolü oynadığı İnci Taneleri dizisinin birçok sahnesi gerçek bir pavyonda çekiliyor. Dizide pavyon dansçısı Dilber'e hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sahneleri büyük bir ilgiyle izleniyor.

Dizideki pavyon sahnelerinin ardından Dilber akımı başlamış ve pavyon elbiselerine ilgi artmıştı. Bazı ünlü isimler ise pavyon kültürünün özendirilmesine tepki göstermişti. Gelen tepkilerin yanı sıra Hazar Ergüçlü her bölümde farklı bir dans ile izleyici karşısına çıkıyor. Ergüçlü'nün dans sahneleri sosyal medyanın gündemine oturuyor.

İnci Taneleri dizisiyle ekrana taşınan ve dizinin birçok sahnesinin çekildiği pavyonla ilgili bir gelişme yaşandı.

Durak Medya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başladı. En ucuz tur 10 bin TL’den başlarken mart ayında tüm kontenjanlar doldu. Nisan ayı için de sınırlı sayıda kontenjanın kaldığı duyuruldu.