İnci Taneleri dizisiyle şöhreti yakaladı, ücretine rekor zam yaptı

İnci Taneleri dizisiyle şöhreti yakaladı, ücretine rekor zam yaptı
‘İnci Taneleri’ dizisinde ‘Gemileri Yakarım’ isimli parçayla kısa sürede şöhreti yakalayan Sincanlı Erkal’ın sahne ücretinde rekor artış yaptığı iddiası gündeme geldi. Erkal’ın daha önce 4 bin lira kazandığı...
‘İnci Taneleri’ dizisinde ‘Gemileri Yakarım’ isimli parçayla kısa sürede şöhreti yakalayan Sincanlı Erkal’ın sahne ücretinde rekor artış yaptığı iddiası gündeme geldi. Erkal’ın daha önce 4 bin lira kazandığı diziden sonra ise sahne ücretini 300 bin liraya çıkarttığı öne sürüldü.

Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı sahnesiyle kısa süre içinde milyonlarca izleyiciye ulaşan ‘İnci Taneleri’ dizisi 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Ergüçlü’nün pavyon dansçısı Dilber’i oynadığı dizide kendisine eşlik eden Sincanlı Erkal şöhreti yakaladıktan sonra sahne ücretine rekor zam yaptığı iddia edildi. T24’ün Onedio’ya dayandırdığı haberine göre Erkal, sahne için 300 bin TL talep etmeye başladı.

Öte yandan Sincanlı Erkal’ın daha önce ilişki yaşadığı iddia edilen bir kadına şiddet uyguladığı ve kürtaja zorladığı öne sürülmüştü.