"Sosyetik güzelle karakolluk olduğu iddia edilmişti... İrem Derici sessizliğini bozdu.

"Sosyetik güzelle karakolluk olduğu iddia edilmişti... İrem Derici sessizliğini bozdu.
Nişantaşı'ndaki lüks bir klinikte şarkıcı İrem Derici ile Dedeman Holding'in eski patronu merhum işadamı Murat Dedeman'ın eşi Sevda Dedeman'ın birbirine girdiği iddia edilmişti. İrem Derici sessizliğini bozdu.Sabah Gazetesi'nden...

Nişantaşı'ndaki lüks bir klinikte şarkıcı İrem Derici ile Dedeman Holding'in eski patronu merhum işadamı Murat Dedeman'ın eşi Sevda Dedeman'ın birbirine girdiği iddia edilmişti. İrem Derici sessizliğini bozdu.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberinde yer alan iddialara göre şarkıcı İrem Derici ile merhum Murat Dedeman'ın eşi Sevda Dedeman, geçen hafta Nişantaşı'daki bir klinikte birbirlerine girdi.

İki ismin birbirlerine saldırıp muayenehaneyi birbirine kattığı iddia edildi. Kliniğin sekreteri araya girip Derici ve Dedeman'ı ayırmaya çalışmış. Ancak kafasına saksı isabet eden sekreter hastaneye kaldırılmış ve bir gün müşahede altında tutulmuş.

0x0-sosyete-bu-kavgayi-konusuyor-irem-derici-karakolluk-oldu-sarkici-irem-derici-ile-sosyetik-isim-sevda-dedeman-k-1694491703622.jpeg

Bu arada Teşvikiye Karakolu'na gidip birbirlerinden şikayetçi olan ikili, işlemler sürerken olayı tatlıya bağlamış.

İrem Derici'den açıklama geldi

Derici, "Vazolar, karakollar abi ne yaşıyorsunuz siz? Gram utanmanız da yok, şu kadar yıldır tanıdığınız Özgür Aras'ı (basın danışmanı) bile arayıp var mı doğruluk payı diye sormuyorsunuz bile. Sevda Hanım'ı da bu muazzam kurgu haberinizle tanımış oldum bu arada merhabalar Sevda Hanım. Size de sabah sabah kolay gelsin bu muazzam haberle" dedi.

Sevda Dedeman ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.