İrem Derici'den 'çocuk' çıkışı: Dükkan kapandı, üremiyorum yallah!

Geçtiğimiz hafta "Erkekler kapatılsın" çağrısında bulunan ünlü şarkıcı İrem Derici, çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmediği sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ardından Derici çocuk konusunda kendisinden gelen eleştirilere sert yanıt verdi

Geçtiğimiz hafta 'Erkekler kapatılsın' diyen ünlü şarkıcı İrem Derici, çocuk sahibi olmayı isteyip istemediği sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

''Sana çocuk mocuk yok''

Ünlü şarkıcı, çocuklara tahammül edemediğini söyledi. Derici'nin açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Derici "Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok. Yapmayacağım da. Zaten 37 oldum, muhtemelen yumurtalar da artık ‘Bay bay bir tanem, sana çocuk mocuk yok’ diyor. İstemiyorum''

''Siz geri zekalı mısınız?''

Şarkıcının bu açıklamaları kısa sürede eleştirilere neden olurken kendisine gelen olumsuz tepkilere karşı sert yanıtı gecikmedi.

Derici bu sefer, ''Siz geri zekalı mısınız? Ben bunu kaç yıldır söylüyorum. Ağlayan herhangi bir şeye benim tahammülüm yok. Siz üreyin. Bol bol benim içinde üreyin. Ahmet Mehmet içinde üretin ben üremeyeceğim. Bu toplum için çok faydalı bir şey. Benim ürememe kararıma niye saygınız yok sizin? Dükkan kapandı, üremiyorum. Yallah!'' dedi.