İrem Sak ve sevgilisi Furkan Korkmaz Çeşme tatilinde objektiflere yakalandı

İrem Sak ve sevgilisi Furkan Korkmaz Çeşme tatilinde objektiflere yakalandı
İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz, tatil için Çeşme’yi seçti. Ünlü çift, gazetecilerin objektiflerinden saklandı ancak başarılı olamadı. İkili, daha sonra birbirini öpücüklere boğdu.İki yıldır birlikte olan İrem...

İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz, tatil için Çeşme’yi seçti. Ünlü çift, gazetecilerin objektiflerinden saklandı ancak başarılı olamadı. İkili, daha sonra birbirini öpücüklere boğdu.

İki yıldır birlikte olan İrem Sak ve basketbolcu Furkan Korkmaz, Çeşme tatiline arkadaşlarıyla birlikte çıktı.

Magazin muhabirlerinin görüntü aldığını fark eden güzel oyuncu, erkek arkadaşıyla yan yana gelip fotoğraf vermemek için plajda kalmayı tercih etti.

Gazetecilerin gittiğini düşünen ve yaklaşık 2 saat sonra suya girmeye karar veren Sak ve beraberindeki kızlar, denizden çıkmaya hazırlanan erkek arkadaşlarıyla plajda buluştu.

Bu esnada genç basketbolcu, İrem Sak'a sarılarak öpmelere doyamadı. Ünlü oyuncu ara ara etrafına bakıp gazeteci var mı diye kontrol ederken, ekip olarak suda top oynamaya karar verdiler.

Önce kızlar kendi arasında oynadı, daha sonra da hep birlikte karşılıklı maç yaptılar. Suda basketbol oynadıkları sırada görüntülendiklerini fark eden Sak ve arkadaşları, bu kez de sudan çıkmak bilmedi.