Kanal D'nin iddialı yapımı Dilek Taşı'nın ilk fragmanı yayınlandı: Dizinin konusu ne?

Kanal D'nin iddialı yapımı Dilek Taşı'nın ilk fragmanı yayınlandı: Dizinin konusu ne?
Kanal D'nin yeni başlayacak olan dönem dizisi Dilek Taşı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Dilek Taşı dizisi ilk fragmanıyla büyük heyecan yaratırken, dizinin konusu da merak uyandırdı. Dilek Taşı dizisinin başrollerinde hangi...

Kanal D'nin yeni başlayacak olan dönem dizisi Dilek Taşı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Dilek Taşı dizisi ilk fragmanıyla büyük heyecan yaratırken, dizinin konusu da merak uyandırdı. Dilek Taşı dizisinin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor? Dilek Taşı'nın hangi gün yayınlanacak?

Bir dönem dizisi!

Kanal D'nin yeni başlayacak olan dönem dizisi Dilek Taşı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Dilek Taşı dizisi ilk fragmanıyla büyük heyecan yaratırken, dizinin konusu da merak uyandırdı. 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi izleyici ile buluşturacak olan Dilek Taşı dizisi, oyuncu kadrosuyla da büyük ses getirdi. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. İzleyicilerin heyecanla beklediği Dilek Taşı dizisinin oyuncuları belli oldu. Dilek Taşı dizisinin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor? Sezonun iddialı dizisi Dilek Taşı'nın hangi gün yayınlanacağı ise merak edilen sorular arasında yer alıyor. Dilek Taşı konusu ne anlatıyor? Dilek Taşı dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

İşte Dilek Taşı dizisi başrol oyuncuları:

Pastel Film imzalı dizisi Dilek Taşı’nın başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.