Kayahan'ın kızı müzik dünyasına giriş yaptı

Kayahan'ın kızı müzik dünyasına giriş yaptı
Kayahan’ın kızı Beste Açar, konservatuar eğitimini değerlendirip müzik dünyasına girmişti. Ancak Kayahan’ın telif haklarını bıraktığı eşi İpek Açar’dan babasının şarkılarını söylemek için izin alamamıştı....
Kayahan’ın kızı Beste Açar, konservatuar eğitimini değerlendirip müzik dünyasına girmişti. Ancak Kayahan’ın telif haklarını bıraktığı eşi İpek Açar’dan babasının şarkılarını söylemek için izin alamamıştı. Çünkü araları miras kavgası nedeniyle bozuktu. Bu arada biri kendisinin yazdığı, diğeri Şehrazat imzalı iki şarkı çıkardı.

Geçen hafta İpek Açar cephesinden bir sürpriz geldi. Kayahan’ın ‘Mor Menekşe’ şarkısını başka bir ünlü baba, Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram seslendirdi.

İpek Açar şarkıyı, kendi şirketi Majör Müzik’ten yayınlanması şartıyla vermişti. Beste Açar’ın ise aradaki anlaşmazlıkları çözüp babasının şarkılarından bir albüm yapma hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, aktif şekilde kullandığı Instagram hesabından sık sık çocuklarının fotoğraflarını paylaşıyor.

İlk çocuğunu 24 yaşında kucağına alan ünlü müzisyen, "11-25... Ve ben 49... Şükürler olsun. İyi'kilerim benim" mesajını yazdı.