Kiracısıyla başı dertte olan Demet Akalın sitem etti: Avukata 'dava aç sinir oluyorum' dedim

Şarkıcı Demet Akalın sunucusu olduğu Gel Konuşalım programında kiracısı ile yaşadığı sorunları anlattı. Akalın canlı yayında ateş püskürdü.

Avcılar'da bir süre önce eşyalı olarak yabancı uyruklu bir kişiye kiralanan daire kiracı tarafından evin odalarını başkalarına kiraladı. Emlakçı ile birlikte hareket eden ev sahibi, kiracıları daireden çıkardıktan sonra evdeki hurda haline gelen bütün eşyaları elden çıkardı. Ev sahibi bütün eşyaları pencereden aşağı attırdı.

Yaşanan bu olay Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunduğu Gel Konuşalım programında ele alındı.

Kısa süre önce kendi kiracısı ile yaşadığı sorunu anlatan Demet Akalın canlı yayında kendi kiracısına ne kadar kızgın olduğunu anlattı.

Akalın "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! 5 bin liraya 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Ama ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor. Ben o evi almak için dişimi tırnağıma gece gündüz o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağız kokusunu çekiyordum" dedi.

Şarkıcı "Avukata 'dava aç sinir oluyorum' dedim" ya diyerek isyan etti.