Kızılcık Şerbeti'nde ortalık kızışıyor: "Benim kızım hamile ve siz oğlunuza kız istiyorsunuz"

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık kızışıyor: "Benim kızım hamile ve siz oğlunuza kız istiyorsunuz"
Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fatih’in Doğa’ya evleneceğini açıkladığı tanıtımda Nursema ve Umut’un evliliğindeki kriz giderek büyümeye devam ediyor.Show...
Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fatih’in Doğa’ya evleneceğini açıkladığı tanıtımda Nursema ve Umut’un evliliğindeki kriz giderek büyümeye devam ediyor.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Kızılcık Şerbeti 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Kıvılcım, Fatih ve Görkem’in söz törenine gidip Doğa’nın hamile olduğunu söylerken, Alev’in de aniden gelmesi herkesi şoke ediyor. Alev’in ne diyeceği merak konusu olurken, yaşanacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Kıvılcım’ın “Hanginiz hamilesiniz?” sorusuna Doğa yanıt veriyor. Kıvılcım’ın Ömer’e, Fatih’in yeni ilişkisini sorduğu tanıtımda Görkem ve Fatih’in ilişkisinin ilerlemeye başlaması dikkat çekiyor. Pembe, Görkem’i istemeye gideceklerini söylerken, Doğa ise Sönmez’den, Kıvılcım’ın Ünallar’a Doğa’nın hamile olduğu haberini vereceğini öğreniyor.