Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu: "Abdullah Bey'e rakip geliyor"

Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu: "Abdullah Bey'e rakip geliyor"
"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezon kadrosuna Alev’in eski sevgilisi Rüzgar karakteri dahil oluyor. Rüzgar’ın gelişi ile Abdullah Bey ve Alev cephesinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine...

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezon kadrosuna Alev’in eski sevgilisi Rüzgar karakteri dahil oluyor. Rüzgar’ın gelişi ile Abdullah Bey ve Alev cephesinde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kızılcık Şerbeti” dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Gold Film‘in imza attığı Show TV‘nin reyting rekortmeni dizisinin sezon finali büyük ses getirmişti.Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin yeni sezonuyla ilgili birkaç tüyo şu günlerde kulaktan kulağa yayılıyor.

“Kızılcık Şerbeti“nin yeni sezonu zaman aşımıyla değil, kaldığı yerden başlayacak. Ayrıca diziye Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi “Rüzgâr” karakteri gelecek. Motosiklet kullanan ve son derece Özgür ruhlu bir adam olan Rüzgâr’ın gelişi Alev’e sırılsıklam aşık olan Abdullah’ı (Settar Tanrıöğen) nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.