Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrıldı' iddiası: Birbirlerini takipten çıkardılar

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrıldı' iddiası: Birbirlerini takipten çıkardılar
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın ilişkilerini sonlandırdığı iddia edildi. İkilinin sosyal medyadan yaptıkları hamle dikkatlerden kaçmadı.Uzun bir süredir birlikte olan...
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın ilişkilerini sonlandırdığı iddia edildi. İkilinin sosyal medyadan yaptıkları hamle dikkatlerden kaçmadı.

Uzun bir süredir birlikte olan Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın aşkının sona erdiği iddia edildi.

Uruguaylı futbolcu ile güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptıkları hamle ile herkesi şaşırttı.

Güzel oyuncu Devrim Özkan ile başarılı orta saha Lucas Torreira, geçtiğimiz yaz ABD tatilinde objektiflere yakalanmıştı.

İlişkilerini duyurmuşlardı

25 yaşındaki güzel, "Torreira ile Miami'de görüntülendiniz. Konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti. Bu sözlerle çiftin ilişkisi resmiyet kazanmıştı.

"Seni seviyorum" demişti

Devrim Özkan'ın kendisini öperken verdiği pozu da yayınlayan Torreira, kalp emojisiyle birlikte "Seni seviyorum" notunu düşmüştü. Sarı-kırmızılı orta sahanın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

 

Takipten çıktılar, fotoğraflarını sildiler

İlişkileri güzel giden çift, bugün flaş bir hamle yaptı. Luca Torreira ve Devrim Özkan, Instagram’da birbirlerini takipten çıktı.