Matthew Perry neden öldü? Ünlü oyuncunun sevgilisinin paylaşımı sırrı ortaya çıkardı

Matthew Perry neden öldü? Ünlü oyuncunun sevgilisinin paylaşımı sırrı ortaya çıkardı
Friends dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Evindeki jakuzide cansız bedenine boğulmuş bir şekilde ulaşılan oyuncunun şüphe uyandıran...

Friends dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Evindeki jakuzide cansız bedenine boğulmuş bir şekilde ulaşılan oyuncunun şüphe uyandıran ölümü, kamuoyunda meraka sebep oldu. Ünlü oyuncunun sevgilisi Kayti Edwards çarpıcı açıklamalarda bulundu. Edwards'a göre Perry'nin ölüm nedeni uyuşturucu madde olabilir.

Ünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de henüz 54 yaşındayken hayatını kaybetti. 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu söylendi. Kolluk kuvvetleri kaynakları, Perry’nin evdeki jakuzide ölü bulunduğunu ancak olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığını ve cinayete dair bir belirti olmadığını açıkladı.

"Reçeteli ilaçlar bulundu"

TMZ'nin haberine göre; her ne kadar evde yasadışı uyuşturucu bulunmasa da, çok sayıda reçeteli ilaç ele geçirildi. Yayın kuruluşu, "Yetkililer evde antidepresanlar, antianksiyete ilaçları ve bir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ilacı buldu" diye yazdı. Los Angeles County Adli Tabibi, Perry'nin otopsisini yaparak ölüm belgesini yayınladı. Ancak ölüm nedeninin kesin olarak açıklanması için detaylı toksikoloji raporu bekleniyor.

"Ölümünden önce uyuşturucu kullanmış olabilir"

Bir dönem alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele ettiği bilinen ve bu konuda anı kitabı 'Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir'de de açıkça bahseden Perry'nin eski kız arkadaşı Kayti Edwards, ünlü isimle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"Matt paranoyaktı ve aldığı her şeyi kullanırdı"

UK Sun'a konuşan Edwards; Perry'nin uzun süredir uyuşturucu madde kullanmadığını söylemesine rağmen ölümünden önce tekrar yasadışı haplar kullanmış olabileceğini düşündüğünü söyledi:

"Matthew'u tanıyorum ve onun öylece boğulmayacağını biliyorum. Bence bu olaydan önceki hafta içinde bazı haplar almış olabilir. Olay yerinde uyuşturucu bulunmadığını söylediler ancak bu beni şaşırtmadı, çünkü Matt hiçbir zaman etrafta uyuşturucu bırakmazdı. Paranoyaktı ve kanıt kalmasın diye aldığı her şeyi kullanırdı. Sonra da daha fazlasını almaya giderdi."