Meryem Uzerli'nin yeni imajı çok beğenildi

Meryem Uzerli'nin yeni imajı çok beğenildi
"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi toplayan Meryem Uzerli, bu kez yeni imajıyla adından söz...
"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi toplayan Meryem Uzerli, bu kez yeni imajıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Oyuncu Meryem Uzerli, yenilediği imajıyla kendine hayran bıraktı. Sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni toplayan Meryem Uzerli'nin son hali çok beğenildi. Oyuncu saçlarının rengini tamamen değiştirerek herkesi şaşırttı.

Uzerli'nin sıcak küllü bir sarı gibi gözüken fakat ışıkta platine kaçan saçları sosyal medyada ilgi gördü.

Beğenilen yorumlar yapıldı

Ünlü ismin yeni imajına sosyal medyada; 'Çok yakış', 'Harika görünüyorsun', 'Bu ne güzellik', 'Güzelliğin şaka mı?' gibi yorumlar yapıldı.

Muhteşem Yüzyıl'ın en popüler döneminde, bir anda tükenmişlik sendromuna girdiğini söyleyerek Berlin'e taşınan Meryem Uzerli, kızlarıyla daha sakin ve sessiz bir hayat sürüyor.