Murat Göğebakan ‘Kalbim Yaralı’ vizyonda

Murat Göğebakan ‘Kalbim Yaralı’ vizyonda
Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filmi bugün vizyona girdi.Yayınlanan fragman ve soundtrack albümün...

Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filmi bugün vizyona girdi.

Yayınlanan fragman ve soundtrack albümün ardından sosyal medyada geniş bir kitle tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutulan film şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan Murat Göğebakan’ın mücadelesinden yola çıkılarak hazırlandı. Film milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen, adı halen ve daima ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, başarılı müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

Burak Sevinç'e Övgüler

Yönetmenliği Ali Ayyıldız’a , senaryosu Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak’a ait filmde unutulmaz şarkıcı Göğebakan’ı başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Fragmanlarda Murat Göğebakan’a benzerliğiyle dikkat çeken Burak Sevinç, seslendirdiği soundtrack albüm ile de övgü dolu yorumlar aldı.

‘Ben Sana Aşık Oldum’, ‘Gafil Gezme Şaşkın’, ‘Kör Bıçak’, ‘Vurgunum’ ve ‘Kalbim Yaralı’ şarkılarını seslendiren Burak Sevinç film vizyona girmeden hem oyunculuğuyla hem de sesiyle seyircileri etkiledi. Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e, Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik ettiği filmin oyuncu kadrosunda Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş, Güney Kılınç yer alıyor.