Mustafa Sandal, Filenin Sultanları için Emniyet'i göreve çağırdı: "Vatan hainliğidir ve yargılanmalıdır!"

Mustafa Sandal, Filenin Sultanları için Emniyet'i göreve çağırdı: "Vatan hainliğidir ve yargılanmalıdır!"
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları için ağır ifadeler kullanan din görevlisine çok sert tepki gösterdi. "Emniyet göreve" diyen Sandal, "Size göre nefret suçu, bana göre vatan hainliğidir...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları için ağır ifadeler kullanan din görevlisine çok sert tepki gösterdi. "Emniyet göreve" diyen Sandal, "Size göre nefret suçu, bana göre vatan hainliğidir ve yargılanmalıdır! Asıl din düşmanı bu sözleri söyleyip dini kullanan basiretsizlerdir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Eminönü'nde bulunan Elhaç Timurtaş Camii'nde bir imamın Filenin Sultanları'nı hedef aldığı ortaya çıktı.

"Hani sporcusunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyordunuz" diyerek söze başlayan imam "Böyle mi oluyor ahlak? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Filenin Sultanları... Bir de sultan oldu. Böyle bir saçmalık yok ya. İşte böyle yavaş yavaş din törpüleniyor, iman gidiyor işte. Sen harama şak şak yapıyorsun. Ooo ne güzel ya... Allah yasaklamış kardeşim. Spor yap, yapılır. Başörtülü futbolcuymuş... Futbolun batsın, başörtülü futbolcu mu olur ya" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN | Camiden Filenin Sultanları karşıtı vaaz: Hani sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını seviyordunuz, ahlak mı kaldı; bunlar Müslümanların pısırıklığından

"Emniyet göreve!"

Görüntülere sosyal medya hesabından tepki gösteren Mustafa Sandal ise millileri böyle savundu:

"Camide alkol fotoğrafı paylaşan edepsizi paketleyen emniyetimizi yürekten tebrik ediyorum. Aynı muamelenin "Filenin sultanları kafirdir, izlemek günahtır. Böyle mi oluyor ahlak?" diyen (sözde) imama da yapılmasını bekliyoruz. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik değil de nedir bu sözler? Size göre nefret suçu, bana göre vatan hainliğidir ve yargılanmalıdır! Asıl din düşmanı bu sözleri söyleyip dini kullanan basiretsizlerdir. Emniyet göreve!"