Nazan Öncel evlilik teklifine böyle karşılık verdi: Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen

Nazan Öncel evlilik teklifine böyle karşılık verdi: Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen
Usta sanatçı Nazan Öncel, kendisine ısrarla evlilik teklif edenlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Öncel, çok çalıştığını ve zor beğendiğini söyledi, "Kolay değildir böyle insanlarla yaşamak" dedi.Öncel hem video kaydı...

Usta sanatçı Nazan Öncel, kendisine ısrarla evlilik teklif edenlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Öncel, çok çalıştığını ve zor beğendiğini söyledi, "Kolay değildir böyle insanlarla yaşamak" dedi.

Öncel hem video kaydı alarak hem de yazılı olarak takipçileriyle paylaştığı yanıtında, nasıl bir insan olduğunu anlattı. Usta sanatçı, "Ömrümü mesleğime adadım" diyerek evlilik düşünmediğini açıkladı.

"Maddi manevi özgürlüğünü eline almış insanların kimseye ihtiyacı yoktur"

Öncel'in ifadeleri şöyle:

Son altı senedir birileri çıkıp 'evlen benimle' diyor. Tamam da, da’sı var işte. Yalnızlık Allah’a mahsustur ama bizim gibi maddi manevi özgürlüğünü eline almış insanların kimseye ihtiyacı yoktur. İşin aslı bu.

"Ben çok sıkıcıyımdır"

Öte yandan ben çok sıkıcıyımdır, ciddiyetimi bilen bilir sululukları sevmem. Okur da okurum, piyanonun başından kalkmam, gezip tozmadan habire çalışırım, evin içinde bir aşağı bir yukarı gezinirken sürekli mırıldanırım, ömrümü adadığım bi’ mesleğim var; bu iş yaşa başa bakmaz, yazar da yazarım, şarkı yazmasam hikâye yazar, roman yazar, aranjman yaparım, dikiş dikerim, yün örerim resim mesim yaparım bir dakika boş duramam.

"Uykuda dinlenirim sadece, onu da kimseyle paylaşmam"

Uykuda dinlenirim sadece. Onu da kimseyle paylaşmam. Bu benim için çok büyük bir adımdır ki bu da olcak şey değildir. Huysuz, titiz, düzen manyağı, hijyen manyağı zor beğenen biriyim; kolay değildir böyle insanlarla yaşamak.

"Ben kendime bile kalabalık geliyorum"

Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen senin haberin var mı bundan; yok. Ya işte bi’ de bunlar var ona göre şekerim diyecektim de artık o kadar da yıkmayayım dedim hayallerini…