NBA yıldızının koruması, Britney Spears'a tokat attı!

NBA yıldızının koruması, Britney Spears'a tokat attı!
Şarkıcı Britney Spears, eşi ve arkadaşlarıyla yemek yemek üzere gittiği restoranda, NBA yıldızı Wembanyama'nın korumasından tokat yedi.19 yaşındaki NBA yıldızı, arkası dönükken Spears'ın kendisini tutmaya çalıştığını,...

Şarkıcı Britney Spears, eşi ve arkadaşlarıyla yemek yemek üzere gittiği restoranda, NBA yıldızı Wembanyama'nın korumasından tokat yedi.

19 yaşındaki NBA yıldızı, arkası dönükken Spears'ın kendisini tutmaya çalıştığını, bunun da güvenlik ekibini harekete geçirdiğini iddia etti. 

Britney Spears ise Wembanyama'yı arkadan tuttuğu iddiasını reddetti. Ünlü şarkıcı, oyuncunun kim olduğunu anladıktan sonra yanına giderek "omzuna basitçe dokunduğunu" iddia etti.

Olayın ardından Britney Spears tarafından polis raporu dolduruldu.

"Nerdeyse yere seriyordu"

Independent Türkçe'nin TMZ'den derlediği habere göre, 19 yaşındaki NBA yıldızı, arkası dönükken Spears'ın kendisini tutmaya çalıştığını, bunun da güvenlik ekibini harekete geçirdiğini iddia etti.

Instagram'da yaptığı açıklamada Spears, Damian Smith tarafından yapıldığı iddia edilen darbenin "neredeyse onu yere serdiğini" ve buna "hazırlıklı olmadığını" ekledi.

"Sadece omzuna dokundum"

Spears şunları söyledi:

Sadece omzuna dokundum. Ardından güvenlik görevlileri kalabalığın önünde yüzüme yapıştırdı. Neredeyse beni yere düşürüyor ve gözlüğümün yüzümden düşmesine neden oluyordu.

Pop yıldızı bu hikayeyi "dünyayla paylaşmak için çok utanç verici" olarak nitelendirdi ve onlarca yıldır hayranlarının akınına uğramasına rağmen güvenlik ekibinin hiç kimseye saldırmadığını söyledi.

Spears, açıklamasına "Travmatik deneyimler benim için yeni değil ve bunlardan payıma düşeni aldım" ifadesiyle başladı.

"İnsanlar her zaman etrafımı sarıyor" diyen Spears sözlerini şöyle sürdürdü:

Aslında o gece en az 20 kişilik bir hayran grubu tarafından kuşatıldım. Güvenlik ekibim hiçbirine vurmadı.

Spears, "bu hikayeyi paylaşmanın önemli olduğunu düşündüğü ve kamuoyunun gözündeki insanları örnek olup tüm insanlara saygılı davranmaya teşvik etmek için" konuştuğunu söyledi.

"Özür bekliyorum"

Spears ayrıca Wembanyama'dan ya da ekibinden henüz bir özür almadığını ama alacağını umduğunu açıkladı.

"Omzumdan değil, arkamdan yakaladı"

Olayın ardından konuşan Wembanyama ise "Ne olduğunu görmedim çünkü yürüyordum ve bize 'Durmayın' denildi" diyerek ekledi:

Ama o kişi beni arkamdan yakaladı, omzumdan değil, arkamdan yakaladı ve bu yüzden güvenliğin onu ittiğini biliyorum.

Wembanyama, Spears'a tam olarak ne olduğundan ve güvenlik görevlisinin ne kadar güç kullandığından emin olmadığını söyledi.

"Ne kadar güç kullandığını bilmiyorum. Ama güvenlik onu iterek uzaklaştırdı. İçeri girip yemeğin tadını çıkarmak için durup bakmadım."