Nil Karaibrahimgil'in sahnesinde Teoman'dan "Bütün Kızlar Toplandık" performansı

Nil Karaibrahimgil'in sahnesinde Teoman'dan "Bütün Kızlar Toplandık" performansı
Nil Karaibrahimgil, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde unutulmaz bir performans sergiledi. Karaibrahimgil'in sahnesine Türk rock müziği sanatçısı Teoman konuk oldu. İkili, İstanbul'da Sonbahar ve Kek parçalarını birlikte...

Nil Karaibrahimgil, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde unutulmaz bir performans sergiledi. Karaibrahimgil'in sahnesine Türk rock müziği sanatçısı Teoman konuk oldu. İkili, İstanbul'da Sonbahar ve Kek parçalarını birlikte seslendirdi. Teoman'ın "Bütün Kızlar Toplandık" performansı gündem oldu.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'e ev sahipliği yaptı. Sanatçı, bu özel gecede izleyicilere sürpriz bir başlangıç yaparak unutulmaz bir performansa imza attı. Nil Karaibrahimgil, sahnede meslektaşı Teoman ile bir araya gelerek, "İstanbul'da Sonbahar" ve "Kek" gibi sevilen şarkıları seslendirdi.

Geceye damgasını vuran ise Nil Karaibrahimgil'in davul çaldığı sırada, Teoman'ın "Bütün Kızlar Toplandık" parçasını seslendirdiği dakikalar oldu.

Teoman'ın, Nil Karaibrahimgil'in 'Kek' şarkısını kâğıttan okuduğu anlar da dikkat çekti.