Oktay Kaynarca dönemi sona erdi
ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu değişikliğine gidiliyor. Oktay Kaynarca’nın ayrılmasıyla birlikte yarışmanın yeni sunucusu değişirken, daha önce 5 milyon TL olan büyük ödül de 10 milyon TL’ye yükseltildi.
GAZETE PENCERE - ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yeni dönem başlıyor. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca ile yollar ayrılırken programın yeni sunucusu da belli oldu. Yarışmada yapılan bir diğer değişiklikle büyük ödül miktarı iki katına çıkarıldı.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında daha önce 5 milyon TL olarak uygulanan büyük ödül, yeni dönemde 10 milyon TL olarak belirlendi. Böylece yarışmacıların kazanabileceği en yüksek ödül miktarı 5 milyon TL artmış oldu.
OKTAY KAYNARCA'NIN YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU
Sunuculuğu 2024 yılında Kenan İmirzalıoğlu'ndan devralan Oktay Kaynarca, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti. Yarışmanın yeni sunuculuğunu ise uzun yıllardır televizyon haberciliği yapan Cem Öğretir üstlenecek.
Sunucu değişikliği ve büyük ödül miktarındaki artışla birlikte yarışma, yeni dönemde ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
Kaynak:Haber Merkezi