Saçına dolar taktırıp Dubai’de gezen Dilan Polat’a tepki yağdı

Saçına dolar taktırıp Dubai’de gezen Dilan Polat’a tepki yağdı
Güzellik merkezleri olan ve fenomen haline gelen Dilan Polat şube açılışı için gittiği Dubai'de dolarlardan oluşan bir saç modeli yaptırdı. Takipçileri bu görüntülere tepki göstererek "Görgüsüz" yorumunda bulundu. Harcamaları...

Güzellik merkezleri olan ve fenomen haline gelen Dilan Polat şube açılışı için gittiği Dubai'de dolarlardan oluşan bir saç modeli yaptırdı. Takipçileri bu görüntülere tepki göstererek "Görgüsüz" yorumunda bulundu.

Harcamaları ve abartılı tarzıyla gündemden düşmeyen Polat, bu sefer de saçına dolar taktırdığı bir saç modeli yaparak tepkilerin hedefi oldu.

Saçına dolar taktırıp gezdi

Günlerdir 5,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Dubai'de çektirdiği kareleri ve videoları yayınlayan Dilan Polat, son hamlesiyle tepki çekti. Harcamalarıyla gündeme sık sık gelen Polat, bu sefer de topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplattı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim "Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok" notunu yazdı.

Takipçilerini kızdırdı

Polat'ın videosu kısa sürede takipçilerinin tepkisini çekerek gündem oldu. Ünlü ismin görgüsüz olduğunu belirten birçok kullanıcı "Türkiye'de bu kadar fakir varken bunları paylaşmak ne kadar doğru?" ve "Keşke parayla kaliteyi de satın alabilseniz" yorumunu yaptı.

Gelen eleştirilere cevap veren Dilan Polat, "Keşke bu yorumları yazanlar benim kalbim gibi kalbe sahip olsa da hiç ihtiyaç sahibi insan kalmaz" dedi.